Gå fint i koppel – inget svårt alls!

190901
Rackarns vad alla hade tränat i veckan. Kontaktövningarna satt perfekt, likaså den lilla svängen in vid vänster sida, fiskkroken. Den andra träffen på valpkursen hade fokus på kontakt och gå fint. Det är ett intresserat gäng hundägare som kommer på kurs. I dag hade endast Charlies familj förhinder, övriga var på plats. Intresset för kursen och framförallt för att lära sig är stort. Att alla tränat hemma märktes tydligt.

Det var inga problem för någon valp att hålla kontakten med sin ägare även om kullsyskonen fanns i närheten som störning. Så bra det gick!! Det värmer i hjärteroten att se hur fantastiska familjer våra valpar har fått. Engagerade, intresserade och närvarande valpköpare som lägger tid och framförallt kärlek på sina hundar. Underbart att se!

Regnet hängde tungt ovanför våra huvuden hela kursgången, men vi klarade oss från minsta skvätt. Det var till och med så att solen tittade fram lagom till då de små svarta fick springa lös med sina kullsyskon. Troligen ganska trötta valpar fick alla med sig hem, förhoppningsvis nöjda efter de framgångar som gjorts på kursen.