Så roligt!

En sådan härlig helg vi haft, så fantastiska möten med underbara människor. Vi har haft en intensiv men jätterolig helg och vecka där vi träffat valpköpare. Det känns så bra efter mötet med alla, vilka hem våra valpar kommer att få!
Å vi fick små gåvor av ett par av er, oväntat men mycket uppskattadsmiley

Det har hänt mycket i valparnas liv. Nu äter de, förutom mamma Ainas mat, enbart Royals starter foder och de har en otrolig aptit! Efter varje måltid kommer de ut på gräsmattan där de förhoppningsvis gör ifrån sig. En liten hage har de för att få vara ifred från de stora hundarna, men de får även gå fritt på gräsmattan, utan de vuxnas närvaro, under vårt överseende.

Vi ser allt tydligare vilka personligheter de har. Vi har en stor hane, bufflig och ser till att ta för sig av livet, en lite lugnare hane, en som sover länge och gärna på rygg, en som gärna biter och en liten clown som är mycket pigg och gärna bär på allt. En av flickorna är mer framåt, nyfiken och orädd medan den andra är pigg alert och hon har alltid en glad svans. Ni som varit på besök vet exakt vad som beskrivs här….

Valparna har börjar busa mycket mer med varandra och med de leksaker de får ha i valphagen. Flera av våra små praliner har en naturlig och mycket god apporteringslust, de bär gärna och länge – riktigt kul att se. Deras mamma Aina har alltid något i munnen, ofta lämnar hon små ”presenter” hos valparna, som en socka hon hämtat ur tvättkorgen eller en boll hon burit på. Just sockan var hos valparna en höjdare! De brottades, drog, busade, morrade och skällde – sockan var så otroligt rolig! Inte riktigt den bästa av leksaker men så kul!