My Dog!

160110 My Dog har just varit och där var vi självklart på plats. Ella och Meya var anmälda, men även stilige Zemo som gjorde sin debut i utställningsringen. Det gick över förväntan bra – båda dagarna! Zemo fick excellent båda dagarna och placerade sig som fjärde bästa juniorhane bland alla dessa stiliga anmälda. Ella fick även hon excellent och slutade trea bland unghundstikarna på lördagen och fyra på söndagen. Domaren Frank Kane tyckte bland annat att hon hade utmärkta rörelser och en väl utvecklad kropp medan domaren Annika Ulltveit-Moe ansåg att Ella hade ”huvud med fint uttryck, kraftig fin nacke och stark fin rygg, mycket bra stomme, tjock fin svans, breda lår, bra päls, rör sig med harmoniska steg”  Meya startade i championklassen, fick excellent med CK båda dagarna och placerades som tredje bästa championtik både på lördagen och söndagen. Även Meya fick beröm för sin päls, sin kroppsbyggnad och sina fina rörelser.
Under två dagar bemannade vi rasmontern och där hade vi god hjälp av härliga Bea och hennes matte AnnaKarin – tack för att ni ställde upp, det var guld värt!!!