En vecka gamla

I dag påskafton blir kullen en vecka gamla. Det är full aktivitet i valplådan.

De äter och äter, bajsar och kissar som de ska. De har under en vecka fördubblat sin vikt! Runda och goa magar har de alla. En av hanarna är ett riktigt matvrak och han puttar gärna bort sina syskon för att komma åt maten. Men de ger igen! Lille svarta hanen är minst i gänget men lika matglad och envis som sina större bröder, så han ser till att förse sig av buffébordet- ofta genom att kliva ovanpå sina större syskon.

Aina är en riktigt duktig mamma. Hon ligger snällt i valplådan även om det blir varmt under värmelampan. Hon tar hand om sina små på bästa sätt. Först nu, när de är en vecka gamla, kan hon tänka sig vara ute med resten av flocken. Tidigare har hon knappt gått ut ur rummet för att kissa och äta. Bättre mamma går knappt att få – fina Aina!

Choklad kommer bli temat för kullen. Alla valpar ska döpas efter choklad eller godis, exakta namn är inte klart dock.

Vi har nu hört av oss, i turordning, till dem som står i kö för en valp. I dagsläget är alla valpar tingade. Om ett par veckor är valparna redo för att ta emot besökare, tills dess får ni blivande hundägare nöja er med bilder här på bloggen smiley