Bilträff hemma hos Jack och Johanna

2020-05-31

Oj så kul att träffa alla, eller nästan alla i alla fall. Fem av sju valpar kom till den valpträff som Johanna på Tjörn ordnat för Bilkullen. Charlie och Rufus kunde tyvärr inte komma, men resten av gänget kom denna varma och soliga majdag.  Jack (och hans goldenstorebror Charlie) hälsade sina kullsyskon välkomna till en dag med lek, bus, en hel del träning och givetvis snack och fika.

På ett Coronasäkert sätt samlades de små bilarna hos Jack och visst syntes det att alla kände igen varandra. De gamla kompisrelationerna fortsatte som inget hade hänt. De som var busiga tillsammans som valpar, ja de var fortfarande busiga tillsammans nu.

För oss som uppfödare är träffar som den här guld värda. Det är en chans för oss att utvärdera vårt avelsarbete. Att Johanna tog på sig värdskapet för träffen, det tackar och bockar vi för. Det var så givande att se ”våra” valpar igen. Det är ju ett år sedan vi sågs sist och en hel del har hänt under det året. Glada, välmående och högt älskade är samtliga valpar – det värmer ett uppfödarhjärta otroligt mycket!