En vecka gamla

Tänk så mycket som hänt under den första veckan. Alla valpar går stadigt upp i vikt, de äter, sover, äter och sover lite till. Ivrigt kravlar de runt i valplådan, gnyr lite men blir nöjda då de hittar ett syskon att kura ihop sig vid.

Redan nu börjar vi se vilka personligheter de har. En av tikarna är lugn och njuter då vi tar upp henne i famnen, en annan vill ha action hela tiden, hon gillar inte att bli hållen i famnen. Hanarna är än så länge ganska så lika både i storlek och sätt, men under nästa vecka kommer vi troligen att få lära känna varje individ och varje personlighet lite mer.

Bilderna är från en veckors dagen. Det röda ljuset på bilderna är från värmelampan som hänger ovanför valplådan.

Ps: Om du håller pekaren på Valpar, och sedan trycker på Nuvarande kull så kan du se tillbaka på tiden som valparna bott hos oss hittills.  Bil-kullen