På strandutflykt!

170909
Oj oj en sådan utflykt vi har gjort! Ända ned till vår lilla strand som så här års är helt folktom. En kort resa fick våra små göra i bil, en resa som gick över förväntan. Knappt ett ljud sa de, helt lugna och stilla. Desto mer liv blev det på stranden! Rätt ut i vattnet rusade de, ingen visade minsta rädsla för det blöta. De tre tuffingarna i kullen var lika orädda här på stranden som hemma men även de som är lite mer blyga tog för sig och visade sidor som vi med glädje noterade på pluskontot. De undersökte vattnet, busade i sanden, kampades om en pinne och smakade på tång. Härligt strandliv, det var bara sommarvärmen som saknades! Behövs det sägas att det var otroligt trötta – och blöta – valpar som plockades in i bilen. På en varm fäll kurade de ihop sig i en hög och sov hela vägen hem.

I veckan kommer vår underbara veterinär Maude för att besiktiga. Det drar ihop sig inför flytten. Innan dess ska valparna avmaskas och klorna ska klippas. Vi passar på att njuta lite extra av dem nu, om en vecka har nästan alla lämnat oss…..