Livets gång….

170819

Vi föds och vi dör. I veckan var vi tvungna att ta ett mycket sorgsamt farväl av vår älskade Lea. 15 år fick vi tillsammans, år där vi många gånger suckat över Leas idéer och upptåg. Hon var expert på att dra ned jackor från sina hängare och äta sig igenom fickan – med ett gigantiskt hål i fickan som följd –  i jakt på godis, hon var alltid den som var först upp på morgonen för att få frukost och i unga dagar alltid den som smet från oss i skogen för att sedan komma tillbaka full av skit för hon hade alltid hittat något att äta eller rulla sig i. Det är minnen som vi nu ler år. Lea har uppfostrat alla valpkullar med en mycket fast hand. Ända in i det sista såg hon till att sätta gränser för de små. Lea kommer att vara mycket saknad.

Valparnas nya ägare har börjat komma på besök. Det är fantastiskt vilka engagerade och härliga människor som vill äga och älska våra små, vi uppskattar dessa besök mycket ska ni veta. Valparnas vardag rullar på med flera besök utomhus i trädgården, kloklippning, avmaskning, möte med de stora hundarna i flocken och framförallt många mysstunder med de tvåbenta. Vårt utbygge av huset fortgår och nu är de så vana vid snickrande och sågande att de sover sig igenom en dag där huset är fullt av hantverkare. Det är miljöträning av högsta skolan det!

Våra små har nu fått sina stamtavlenamn, alla papper är inskickade till kennelklubben för registrering. Det blir en kull med musiktema, kennelmammans absoluta favoriter genom tiderna: Simon and Garfunkel. Varje valp blir döpt efter en välkänd S&G låt och kommer tilldelas sina namn efter personlighet.

Tikar

Bright Eyes

Mrs Robinson

Hanar

El Condor Pasa

Sounds Of Silence

I Am A Rock

Feelin’ Groovy

The Boxer

Homeward Bound