Ögonen är öppna

170806

Tänk vad det händer saker på en veckas tid! Nu är det full fart i valplådan. Två veckor gamla är de nu, veckan har varit full med händelser. Alla har öppnat ögonen och med grumlig blick och ostadiga ben tar de sig runt i valplådan. De har börjat busa lite med varandra, lite tafatta försök till att få igång syskonet. En del har provat på att skälla och blir lika förvånade varje gång då det faktiskt låter något från deras strupar. Klorna har klippts, detta för att de inte ska riva mamma Meya då de äter. För äter gör de, gärna och länge! De ligger som en klase stora druvor vid hennes juver och njuter av mjölken som serveras. Det är underbart att se och höra dessa små liv som förgyller vår vardag. Den röda värmelampan ser till att de har det varmt och mysigt i valprummet den tid Meya inte finns på plats. Familjen håller på att totalrenovera huset men inne i valprummet är det lugnt och tyst. Lite tidspress har vi på oss, huset måste vara någorlunda besöksvänligt då blivande valpköpare kommer på besök om ett par veckor.

För filmer, se Galleri