En OK stämpel i rumpan!

Vår underbara veterinär Maude har i dag varit på hembesök för att besiktiga, vaccinera och chippa Hasse, Alice och Elsa. Valparna skötte sig helt exemplariskt. De viftade glatt på svansen åt Maude, trots att hon stack dem inte bara en gång utan två. Samtliga har nu fått ett chip i nacken och ett unikt chipnummer.

I veckan har det varit full rulle både inne och ute. De springer som tokar inne i huset, gömmer sig under soffan, hittar saker gömda under soffa och även byråer som vi inte visste fanns. Sladdar är gott, liksom växter i stora golvkrukor. Ute är det lika livat. Nu kör de race på tomten, från ena sida till andra, hittar härliga gropar under altanen som de fortsätter gräva i, nosar upp murkna grenar som smulas sönder och har så otroligt kul med varandra.

På lördag åker Alice hem, Hasse och Elsa stannar ett par dagar till. Det blir tomt utan dem här hemma….