Avmaskning avklarad!

Blä och fy! Avmaskningsmedel är inte gott men i veckan var första kuren avklarad. De svalde snällt men inte med god aptit.

Att vara utomhus är det bästa i livet för de små trollen. Efter varje mål mat är de en stund på gräsmattan. Nu är det inte längre bara framsidan av huset som utforskas, de rusar varv efter varv runt trädgården. Vi är glada att det finns staket, för annars hade grannarna fått påhälsning. Någon som är vansinnigt spännande är den grävmaskin vi har på baksidan av tomten. I vår ska huset byggas till och därför grävs det för en ny grund. Valparna kan stå länge och bara förundras över den gula brummande maskinen.

Leken mellan kullsyskonen är nu betydligt vildare. De skäller, bråkar, drar varandra i svansarna. Roligt är att gul tik som tidigare var så försiktig nu har tuffat till sig betydligt. Röd tik är fortfarande den morskaste av de båda tjejerna men gul är inte långt efter. Hanen med blått älskar fortfarande att nosa. Han kan gå i sin egen lilla värld, nosar under buskar, under altanen och överallt där tar sig fram.