Ögonen har öppnats

Det har hänt mycket på en vecka! I dag är valparna två veckor gamla, ögonen har öppnats och även om synen är grumlig så märks det att de numer kan orientera sig bättre i valplådan. Vi ser redan nu tydligt hur olika valparna är som individer. En är helt orädd, klättrar högt på mamma Aina, kastar sig fram då maten serveras i mjölkbaren och trampar gärna undan sina syskon i jakten efter den bästa spenen. En annan är lugn, cool, luktar sig fram till maten och ligger helst kvar länge bara för att snutta och mysa. Den tredje valpen är oerhört social, tycker mycket om då vi sitter i valplådan och njuter av de små. Skulle syskonen komma för långt ifrån i valplådan tjoar denne valp högt och ljudligt undertiden de små benen ser till att kroppen kommer närmare syskonen eller mamma Aina.

Nu är namnen bestämda: Licorice Laces, Licorice Caramel och Licorice Swirl