Ögonen har öppnats

 

På en vecka händer det mycket. Nu har ett par av valparna öppnat sina ögon. Än ser de grumligt men vi märker på farten i valplådan att de nog urskiljer något i alla fall. Nu är det en härlig fart på alla sju som vi har i valplådan. De kravlar runt, försöker resa sig på darriga ben, ibland lyckas de men oftast faller de och tar den enklare metoden krypa istället

Samtliga valpar har fått var sitt halsband så vi lättare kan se skillnad på dem. Flickorna har fått rött, lila och gult halsband, pojkarna har fått halsband i färgerna svart, grönt, blått och beige. Det gör det inte bara lättare för oss att se skillnad, men även för de valpköpare som följer hemsida och uppdateringar på Facebook.

Kontakter har nu knutits med i stort sett alla som lovats valp. Det har varit så roligt att prata med de blivande hundägarna. Trevliga samtal om inte bara valpar utan allt från konferenser till sotning och hönor har vi klarat av. Det känns verkligen bra och vi ser fram emot att om några veckor träffa våra blivande ”bilägare”

Vi har som det ser ut i dag en hane som inte är tingad.