Apport!

190422
Påsken har bjudit inte bara på härligt väder utan även mängder med besök här hemma. Nu har vi träffat alla blivande valpköpare, så kul!! Vi har även haft Gunilla och Marie här, från Sjöbygårdens kennel som har valparnas pappa Uno. Vår goda vän Åsa, Ingmos kennel, har även hon besökt oss i veckan. Det har varit en ovanlig påsk, en intensiv sådan men en rolig.

Sju veckor gamla har valparna fått bekanta sig med en klöv och en vinge från en fågel. Tanken har varit dels att presentera nya föremål för dem men även för att se hur intresset för vilt är och om de har ett gott apporteringsgrepp. Alla visade stort intresse, framförallt för vingen, som merparten av dem bar med stor försiktighet och mjuk mun. Det är härligt att se!

Vi hoppas att värmen ska hålla i sig ett tag till, för då blir det en biltur för våra små och ett besök på en plats som ger många intryck och en och annan blöt tass.  Men innan dess händer det saker i veckan. På torsdag kommer vår veterinär Maude för att besiktiga kullen. Dagarna springer iväg alldeles för fort, snart rullar våra bilar ur garaget och iväg mot sina nya hem…..