Fullt ös hela tiden

190407
Ja det är det, antingen är det fullt ös eller så är det knäpptyst i valphagen. Det är ett härligt gäng valpar där vi så tydligt ser deras personligheter. Vissa är busiga, andra mer försiktiga, vissa gillar att bära andra tycker om att bita.

Valparna är ute på tomten flera gånger om dagen. Nu är de betydligt tuffare än första besöken ute. I dag sticker de i väg som kvicksilver. De har redan hittat sina favoritställen, som under buxbom busken. Den busken måste vara otroligt tålig för den har alla kullar lekt runt, bitit i och grävt under. Busken är favoritstället även för detta gäng…. De utforskar omgivningen så noga nu, smakar på pinnar, äter lite gräs, busar och busar. Härligt trötta däckar de sedan inne i valphagen. Nu har de fått en annan säng som är lite högre. Den är en favorit, de klättrar gärna upp på den och somnar sedan i en stor hög efter utebesöket.

Fem veckor gamla och det betyder att våra små har börjat få besök från sina blivande familjer. Så kul att träffa dem vi tidigare bara pratat med i telefon. Fler besök ska bokas in, vi vill träffa alla innan det är dags för leverans.