Nu har alla småbilar lämnat garaget….

190501
Nu har alla småbilar lämnat garaget….

Valphagen är bortplockad, valphalsbanden tvättade och alla leksaker undanstoppade. Nu har bilarna rullat ut ur garaget och kör på livets, ibland krokiga, väg.

Under tre intensiva dagar har våra ur bilkullen levererats till sina nya ägare. Det slår oss hur fantastiska familjer som kommer älska och vårda våra små Landkrabbor. Alla sju har fått kärleksfulla nya hem och det värmer uppfödarhjärtat hur älskade de små är redan från start.

Den röda tiken heter i dag Doris, hon har flyttat till Erik och Lena på Hamburgö.

Namnet Åsa fick den lila tiken som kommer älskas av Joakim, Lina och småmattarna Lisen och Meja och Åsa kommer vistas på familjens sommarställe här på Orust.

Selma, tiken med gult halsband, kommer vi ha kvar avelsrätten på. Hon har flyttat till Hälsö där hon ska samsas med ett par katter och sin nya familj som består av Lisa, David och barnen Wilma, Elsa och Melker.

Jack, hanen med svart halsband, hamnar på grannön Tjörn hos matte Johanna, han får en storebror i en golden och systrar i ett gäng hönor.

Charlie hade grönt halsband hos oss, han får Gabriella som lillmatte och Josefine och Niklas i Skepplanda som ägare. Även Charlies familj har ett sommarställe här på Orust.

Rufus som hade beige halsband hos oss kommer i fortsättningen att bo i Göteborg hos Lisa och Sebastian.

Den påhittige hanen med blått halsband heter numera Buster och han får springa på klipporna i Kungshamn i sommar tillsammans med matte Lena och husse Claes.

Vi önskar alla nyblivna hundägare lycka till!

I slutet av sommaren kommer kullen att träffas igen då vi planerar vår valpkurs som vi hoppas att hela gänget är sugna att komma på.