Bil och badpremiär

190428
En riktig utflykt har gänget varit ute på! Vi försöker ta alla valpar i en tur i bilen så de åkt bil innan de lämnar oss. Är vädret fint brukar den turen gå till vår fina lilla hundstrand där valparna kan springa fritt utan att störa någon annan.

Det var så kul att se hur vissa i kullen direkt begav sig ut i vattnet, plaskade runt, jagade varandra, letade efter pinnar och hade superkul i det våta. Andra valde att röra sig på den lilla sandstranden, de doppade knappt tassarna utan tyckte att det var roligare att busa i de buskar som finns i strandkanten.

Riktigt trötta var gänget då de kom hem igen, de somnade direkt och sa inte ett knyst på hela natten,

Vår veterinär Maude har varit här och besiktigat kullen. Det är så smidigt att hon kommer hem till oss. Valparna har sin invanda miljö att vistas i vilket gör själva veterinärbesöket mindre skrämmande. På köksbordet sker vaccination, ID märkning och besiktning. Mycket smidigt. Alla små i kullen fick en OK stämpel i rumpan, allt var som det ska med samtliga småbilar.

I veckan som kommer flyttar gänget till sina nya familjer. Det är fantastiskt så härliga människor det finns och att dessa människor vill ha en liten Landkrabba. Här blir det tomt, men vi ser redan nu fram emot valpkursen senare i sommar då vi får träffa alla igen!