7v

Bil och bad

I dag har trollen varit ute på äventyr! Vi har bara någon minuts resa med bil till en härlig strand. Vi brukar ta våra valpar dit för miljöträning. Eftersom det både snöat och regnat under helgen var vi vankelmodiga, skulle våra små fixa kylan? Vi bestämde oss för ett mycket kort besök. Bilresan klarade de tre galant, knappt ett ljud sa de där bak i bilen, väl instängda i en av burarna.
Väl på stranden visade det sig att det inte alls var vattnet som lockade utan tång och sjögräs på land. Visst doppade de försiktigt tassarna i det kalla vattnet, men bara för någon sekund. Däremot var det vansinnigt roligt att jaga varandra, leta pinnar som flutit i land, bita i torkad tång och bara tumla runt så som 7 veckor gamla valpar gör.
Snabbvisit var det, så ganska snart var de åter i den varma bilen. Väl hemma däckade de omgående i en enda stor hög. Badet tog de igen med råge när de piggnat till här hemma. Vattnet i vattenskålen flög som ur en fontän och tre glada valpar njöt av det blöta!
Ni missar väl inte kennelns sida på Facebook? Där finns filmer på valparna tagna under veckan. Här laddas även foton upp som inte hamnar här på hemsidan. Besök oss på https://www.facebook.com/landkrabbans/